AMMA

AMMA

AMMA - Økologisk chokolade fra den Brasilianske regnskov

Amma er den gode chokolade, ikke nok med at produkterne er 100 % økologisk, så er hver chokolade produkt en unik smagsoplevelse.
Diego Badaro elsker naturen i Bahia. Her har hans slægt dyrket kakao i fem generationer på 21 plantager, og Diego har arvet 3 af disse og gjort dem til økologiske. I samklang med naturen, " Mother Earth ", som han siger, lader han kakaotræerne vokse mellem de andre træer og buske i den Atlantiske regnskov. En del af kakaotræerne er mere end 200 år gamle og bærer stadig frugter, der indgår i chokoladeproduktionen. Intet fældes eller går unødigt til spilde på Diegos kakaoplantager.

Når kakaobønnerne er fermenteret og tørret på plantagen, sendes de normalt til Europa ´for den videre forvandling til chokolade. Men AMMA er noget så unik som lokal produceret chokolade. AMMAs smukke chokoladefabrik ligger i Salvador. Al arbejdskraften og al ekspertisen forbliver derfor i Bahia, på AMMAs plantage, fabrik og kontor, og giver dermed lokalbefolkningen en mulighed afor uddannelse og karriere hos AMMA.

AMMA er intens økologisk chokolade i ballance med naturen og mennesker.

Hos NiceBuy finder du et stort udvalg af de dejlige chokolade produkter fra AMMA. 
 

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.