Frisk appelsinsaft

Holder du af smoothies eller frisk saft i kagerne? En god saftpresser skal kunne presse saften ud på langt de fleste frugt og grønsager, hos Kagekastellet.dk finder du forskellige saftpressere afhængigt af dit behov. Måske har du kun behov for at presse et glas juice om dagen, eller måske foretrækker du at presse store mængder juice af gangen. Måske ønsker du friskpresset juice i dine kager for at få lidt frisk hed i kagen. De saftpressere du finder i vores sortiment, er lette at rengøre og de fleste dele kan gå i opvaskemaskinen.

En Slowjuicer sørger for at flest antioxydanter og vitaminer bliver bevaret, ved at frugt og grønt kværnes istedet for at presse det. Frugt og grøntsagskødet bliver derefter siet eller filtreret og din juice er færdig. Du vil opdage at frugtkødet er mere tørt end ved en saftpresser, da mest muligt bliver udnyttet i en slowjuicer. Brug saften i dine kager som farve eller for den gode smag.

 

Vi har mærker fra Severin perfekt til smoothies på job eller skole. Bugatti Vita elegant at have stående fremme, presser maksimalt alt juice ud af frugten. Tefal til den store familie som bare elsker at få frisk presset juice om morgen.

Saftpresser

Saftpresser
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side
 1. Funktion tragt
  Rating:
  0%
  Funktion
  Normalpris 49,95 kr Tilbudspris 44,95 kr

  2-4 dages levering

 2. Severin Beholder Til Smoothie Blender - 2 stk
  Rating:
  0%
  Severin
  Normalpris 149,00 kr Tilbudspris 134,10 kr

  2 på lager

 3. -30%
  Severin Smoothie Blender m/ 2 Beholder 600 ml
  Rating:
  0%
  Severin
  Normalpris 399,00 kr Tilbudspris 279,30 kr

  2-4 dages levering

Loading ...
Load More ...
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side